EcoSun

Vaše komplexné riešenie pre efektívne PODNIKANIE

V dnešnom dynamickom podnikateľskom prostredí je úspech založený na efektivite, rýchlej reakcii na zmeny a optimálnom využití zdrojov. Ako softvérová firma Sunsoft, sme si plne vedomí, že podnikanie každého druhu potrebuje systém, ktorý zvládne tieto výzvy a zároveň podporí ďalší rast. Preto sme vyvinuli komplexný podnikový softvér EcoSun, ktorý poskytuje širokú škálu modulov, navrhnutých pre všetky kľúčové oblasti vášho podnikania.

Máme pre Vás riešenie

 – nechajte sa inšpirovať naším systémom a posuňte svoje podnikanie na novú úroveň.

 

Predstavuje Vám jednotlivé moduly, ktoré sú pripravené zjednodušiť a zefektívniť vaše podnikanie:

  1. Účtovníctvo a financie – JU, PU

Spravujte svoje financie s úplnou presnosťou a transparentnosťou. Modul Jednoduché účtovníctvoModul Podvojné účtovníctvo v EcoSun pokrýva všetko od fakturácie, cez vedenie účtov, až po správu majetku. Zabezpečuje tiež prepojenie s daňovým systémom a zabezpečuje splnenie všetkých zákonných povinností.

  1. Sklady, výroba a predaj – OAS

Pre podniky so skladovým hospodárstvom a výrobnými procesmi ponúkame riešenie, ktoré zjednodušuje správu zásob a optimalizuje výrobné operácie. Modul pomáha zefektívniť riadenie zásob, sledovať výrobné procesy a minimalizovať chyby v logistike. Naše riešenie pre predaj ponúka nástroje, ktoré vám pomôžu spravovať zákaznícke objednávky, fakturáciu a logistiku. Modul umožňuje sledovať celý proces od prijatia objednávky až po jej doručenie, čo vedie k zlepšeniu zákazníckych vzťahov.

  1. Pokladničný informačný systém a eKasa – SHOP, taxIS

EcoSun integruje pokladničné systémy a je pripravený na elektronické nahlasovanie údajov podľa systému eKasa. Vďaka tomu je spracovanie transakcií rýchle a efektívne, s plnou podporou zákonných požiadaviek.

  1. Mzdy a personalistika – PAM

Jednoducho spravujte mzdy, odvody a personálne údaje svojich zamestnancov. Modul mzdy a personalistika umožňuje automatizovať výpočet miezd, sledovanie dochádzky a správu pracovných zmlúv, čo šetrí váš čas a znižuje chybovosť.

  1. Obchod a riadenie spoločnosti – CRM

Efektívne riadenie vzťahov so zákazníkmi je nevyhnutné pre udržanie dlhodobého úspechu. Náš CRM modul vám umožní spravovať kontakty, komunikáciu a interakcie so zákazníkmi, čím sa zlepšuje predajný proces a zvyšuje zákaznícka spokojnosť. V EcoSun máte nástroje na strategické plánovanie, riadenie zdrojov a optimalizáciu obchodných procesov. Tento modul podporuje manažment pri dôležitých rozhodnutiach a poskytuje prehľad o výkonnosti spoločnosti.

  1. Riadenie strojov a zariadení – VTZ

Pre firmy, ktoré využívajú technologické zariadenia, ponúkame modul na riadenie a monitorovanie výkonnosti strojov a zariadení. To umožňuje predchádzať výpadkom a minimalizovať prestoje vo výrobe.

  1. BI prehľady (Business Intelligence) – BI

Analytika a prehľady sú kľúčové pre úspešné riadenie. Vďaka modulu BI môžete sledovať kľúčové ukazovatele výkonnosti vašej spoločnosti a robiť informované rozhodnutia založené na presných dátach.

  1. Programovanie na mieru – PROG

Chápeme, že každá firma je jedinečná. Preto ponúkame možnosť prispôsobiť systém EcoSun Vašim špecifickým potrebám. Naše riešenia na mieru Vám umožnia implementovať funkcie, ktoré sú priamo navrhnuté pre vaše procesy.

V softvéri EcoSun nájdete komplexné riešenie pre každodenné výzvy v podnikaní, ktoré zjednoduší Vaše procesy, zvýši efektivitu a podporí váš rast.

Zákaznícka zóna

Prístup k aktuálnym verziám softvéru a vedomostnej databáze.