Firmy zákazníkov čo využívajú EcoSun

Ako EcoSun zjednodušuje prácu malým a stredným podnikom

V dnešnom dynamickom podnikateľskom prostredí je dôležité, aby malé a stredné podniky mali k dispozícii nástroje, ktoré im uľahčia každodenné operácie a umožnia efektívne riadenie ich činností. Program EcoSun sa stal neoddeliteľnou súčasťou mnohých takýchto firiem. Pomáha im optimalizovať procesy, šetriť čas a zvýšiť prehľad o chode firmy. Nasledujúce príbehy troch podnikov z rôznych odvetví ilustrujú, ako EcoSun prispieva k ich úspechu.

 

Tekmar logo

Flexibilita a podpora na každom kroku

Spoločnosť TEKMAR SLOVENSKO, s.r.o. , výrobca kvalitných potravín, prešla na EcoSun s cieľom zjednodušiť účtovné procesy a získať lepší prehľad o svojich financiách. „Pri prechode na program EcoSun sme najviac ocenili zaškolenie – to bolo výborné,“ uviedol zástupca spoločnosti Tekmar. Zvlášť oceňujú možnosť exportovať výstupy do Excelu a flexibilitu pri práci s tabuľkami. „Možnosť filtrovať údaje podľa stĺpcov nám poskytuje výraznú výhodu pri analýze našich financií,“ doplnili. Vďaka EcoSun sa zjednodušila práca v účtovných knihách, čo prináša prehľadné výsledky počas celého roka. Zákaznícka podpora spoločnosti Sunsoft im poskytla cenné rady, napríklad pri evidencii tržieb a platbách kartou, čo ešte viac umocnilo ich spokojnosť.

 

Aqua relax - logoEfektívne riešenia pre komplexnú prevádzku

AQUA KUBÍN, s.r.o., prevádzkovateľ moderného aquaparku a wellness centra, potreboval program, ktorý by pokryl rôzne aspekty ich činnosti, od skladového hospodárstva až po účtovníctvo a mzdy. EcoSun bol tým správnym riešením. „Program EcoSun naše požiadavky naplnil,“ hovorí zástupca spoločnosti AQUA KUBÍN. „Vďaka nemu máme k dispozícii prehľadnejšie výstupy v Exceli, zefektívňuje nám prácu a umožňuje súčasne pracovať vo viacerých oknách naraz.“ Spoločnosť AQUA KUBÍN najviac využíva EcoSun na správu skladov, účtovníctva a miezd, čím si zjednodušuje dennú prevádzku a zabezpečuje efektívne riadenie zdrojov.

 

Bukna - logoCRM a flexibilné prispôsobenie

BUKNA, advokátska kancelária, s.r.o má špecifické požiadavky, pokiaľ ide o riadenie prípadov, dokumentácie a pracovného výkonu. Hoci EcoSun nie je primárne systémom pre advokátov, jeho flexibilita umožnila kancelárii prispôsobiť ho podľa svojich potrieb. „Náš CRM systém je veľmi dobrý – evidujeme v ňom všetky činnosti našej kancelárie,“ hovorí JUDr. Ondrej Bukna LL.M. Tento systém im pomáha sledovať spisy, dokumenty a výkonnosť právnikov, čo zvyšuje prevádzkovú efektivitu. Vďaka otvorenej štruktúre EcoSun si ho kancelária nakonfigurovala tak, aby vyhovoval ich špecifickým potrebám a zjednodušil správu úloh.

 

Príbehy spoločností Tekmar, AQUA KUBÍN a Advokátskej kancelárie Bukna dokazujú, že EcoSun nie je len programom pre účtovníctvo, ale všestranným riešením pre riadenie rôznych podnikateľských činností. Každá z týchto firiem využíva EcoSun podľa svojich potrieb a dosahuje tak vyššiu efektivitu, prehľad a úsporu času. EcoSun tak naďalej pomáha malým a stredným podnikom napredovať a riešiť každodenné výzvy s ľahkosťou.

Máte záujem dozvedieť sa viac? Kontaktujte nás ešte dnes a zistite, ako môže EcoSun zjednodušiť prácu aj vo vašej firme!

Bezplatná konzultácia

Pomôžeme Vám nájsť najvhodnejšie riešenie pre vaše podnikanie

Zákaznícka zóna

Prístup k aktuálnym verziám softvéru a vedomostnej databáze.